Зміни в правилах дорожнього руху. Як вивчити ПДР?

Правила дорожнього руху підлягають періодичній корекції. Наприклад, зовсім недавно в населених пунктах водії навчальних транспортних засобів і таксисти могли не пристібатися ременями безпеки. Але в даний час правилами обумовлено, що не пристібатися ременями можуть тільки особи з інвалідністю. Але навіть при цьому існують певні уточнення.

Як вивчити правила дорожнього руху?

На перший погляд може здатися, що ПДР складно сприймаються, а всю необхідну інформацію вкрай важко запам’ятати. Насправді, існують спеціалізовані сервіси, що дозволяють швидко і в доступній формі вивчити всю необхідну інформацію. Так, на порталі Green-way пдр україни представлені пунктами або ж списками. Відвідувачі ресурсу зможуть не тільки отримати вичерпну інформацію в доступній формі, а й долучитися до обговорення правил.

В даний час сервіс Green-way є єдиним в Україні, де вся інформація в режимі онлайн відповідає офіційним джерелам. На ресурсі зібраним цікаві тести, довідники, різні курси, спрямовані на підвищення професійної грамотності водія і навіть пішохода. Для викладачів автошкіл вся інформація представлена ​​абсолютно безкоштовно. Учні зможуть пройти цікаві тести з правил дорожнього руху і навіть влаштувати змагання.

Для того щоб скористатися повним функціоналом сервісу, рекомендується створити особистий кабінет. Виконати вхід можна через Google і Facebook. Наявність власного кабінету дозволяє консультуватися в режимі онлайн спілкуватися з викладачем. Тут же можна зайняти гідне місце в турнірній таблиці, вивчити статистику своїх досягнень або перейти в режим іспиту

Зміни до правил дорожнього руху

Серед ключових змін в правилах дорожнього руху 2020 року необхідно визначити можливість руху велосипедистів по смугах для маршрутних ТЗ. Також правила дорожнього руху торкнулися пішоходів. За умови недостатньої видимості і в нічний час доби пішохід, що знаходяться на узбіччі або ж проїжджій частині, зобов’язаний використовувати одяг зі світловідбиваючими елементами. Це можуть бути наклейки, стрічки або ж спеціальні різновиди одягу.

На особливу увагу заслуговує необхідність пристібатися ременями безпеки. Як зазначалося, інструктори транспортних засобів та водії таксі ще зовсім недавно мали можливість не пристібатися за кермом. В даний час це правило поширюється на всі категорії водіїв. Виняток становлять лише особи з інвалідністю, але за умови наявності фізіологічних особливостей, що перешкоджають ефективному використанню ременів безпеки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *